YÖS Başvuru ve Sınav Tarihleri |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | |
yusup
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03.Nisan.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04.Nisan.2009 Saat 22:32 |
Online deneme sınavları varmış. Onların sıtelerine biliyorsanız lütfen bana yazın. Çok merak ediyorum kendi durumumu.
|
|
olga
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 31.Mart.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04.Nisan.2009 Saat 20:43 |
deneme sınavları dershanelerde oluo bence
|
|
yabanci
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10.Şubat.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04.Nisan.2009 Saat 16:31 |
YÖS deneme sinavları var bence.
Ben Baküde yaşıyorum, biz her hafta deneme sınavları oluyor. |
|
yabanci
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10.Şubat.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04.Nisan.2009 Saat 16:28 |
bana da hala posta gelmedi,ne yapmaliyim
|
|
admin
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 46 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03.Nisan.2009 Saat 21:48 |
YÖS Deneme sınavı hiç duymadım maalesef yusup
|
|
yusup
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03.Nisan.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03.Nisan.2009 Saat 15:35 |
YÖS deneme sınavları nerede ve ne zaman oluyor. BU konu hakkında geniş bir bilgi verirmisiniz
|
|
olga
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 31.Mart.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 31.Mart.2009 Saat 16:47 |
arkadaşlar sınava çok az kaldı ve bana hala posta gelmedi acaba daha beklemeli miyim yoksa bi sorun mu vardır?
|
|
admin
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 46 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 08.Mart.2009 Saat 12:08 |
çok olmuyorsunuz :) ama iyi ki tekrar mesaj atmışsınız çünkü YÖS Sınavına Başvuramayacak Adaylar (c) maddesinde;
(c) Uyruğundan biri Türkiye Cumhuriyeti veya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşlığı olan çift uyruklular,
Başvuramayacak Adaylar (c) maddesinde bu geçiyor buradan başvuramayacağınız sonucu çıkıyor.
Düzenleyen admin - 08.Mart.2009 Saat 12:08 |
|
aysee
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05.Mart.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07.Mart.2009 Saat 11:20 |
Çok oluyorum ama sonucta her iki ülkenin vatandasıyım. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmam sorun olmaz mı ?
|
|
admin
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06.Mart.2009 Saat 13:26 |
YÖS Başvurusu yapanların aşağıdaki koşulları taşımaları gerekir:
(a) yabancı uyruklu (hiçbir devletin uyruğunda olmayanlar ve mülteciler dahil) olmaları,
(b) Türk liselerinin veya Türk liselerine denk bir okulun son sınıfında olmaları ya da böyle bir okuldan mezun durumda bulunmaları, (c) tercih etmek istedikleri yükseköğretim kurumlarınca belirlenen kayıt koşullarını taşımaları gerekir. YÖS Sınavına Başvuramayacak Adaylar:
(a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olanlar,
(b) Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşı olanlar, (c) Uyruğundan biri Türkiye Cumhuriyeti veya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşlığı olan çift uyruklular, (d) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup da lise öğrenimini yabancı bir ülkede veya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde tamamlayanlar, (e) Türkiye'deki bir yükseköğretim kurumundan disiplin suçu nedeniyle çıkarma cezası alanlarla, önceki yıllarda katıldıkları YÖS'te sahtekârlık yaptıkları saptananlar, (f) kültür anlaşmaları, kültürel değişim programları ve benzeri düzenlemelerle, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nce yabancı hükümetler emrine verilen burslardan veya yükseköğretim imkânlarından yararlandırılmış olanlar. Bu şartlar altında (e) ve (f) maddeleri konusunda bir sıkınıtınız yoksa başvuru yapabileceğiniz sonucu çıkıyor. Düzenleyen admin - 06.Mart.2009 Saat 13:27 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |