Açık İlköğretim Okulu Sınav Sonuçları Henüz Açıkla |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
yeşilyol
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 22.Eylül.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla
Konu: Açık İlköğretim Okulu Sınav Sonuçları Henüz Açıkla Gönderim Zamanı: 22.Eylül.2009 Saat 23:05 |
ya arkadaslar ben daha yenı bakacam ama sayfa acılmıyor artık sınav sonuç sayfası kapandımı siz şuan bakabılıyormusunuz :(
2 dönem sınavına saglık sorunları yüzünden gidemedım kac dersten kaldım ne oldu napacam hiçbır fikrim yok lütfen bilgisi olan paylaşşsın artık sıkıldım kurtulayım şu ilkokuldan yaa:(
|
|
refika
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09.Mart.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10.Mart.2009 Saat 18:43 |
hayır arkadaşım
yanlış doğruyu g**ürmüyor bilmediğin soruları atabilirsin
|
|
leman
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09.Mart.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Mart.2009 Saat 22:47 |
ARKADAŞLAR BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM. BU SINAVLARDA YANLIŞ DOĞRUYU g**ÜRÜYORMU?
|
|
refika
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09.Mart.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Mart.2009 Saat 16:43 |
merhaba arkadaşlar sınavlar şükür açıklana bildi. Sınavlarda başarılı olmuş sunuzdur umarım
|
|
admin
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 46 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17.Şubat.2009 Saat 22:19 |
şu anda sınavların ne zaman açıklanacağı konusunda bir bilgi yok. Açıklandığı gibi sonuçlara ana sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
|
|
ay-da
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13.Şubat.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17.Şubat.2009 Saat 16:26 |
24 25 Ocak 2009 sınav sonuçları ne zamn açıklanır bilgi alabilirmiyim
|
|
admin
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 46 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Şubat.2009 Saat 22:29 |
24 25 Ocak 2009 tarihilerinde yapılmış olan Açık ilköğretim Okulu sınav sonuçları heniz açıklanmadı.
Sınav sonuçları açıklandığında Ana sayfamızdan yayınlanacaktır.
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |