|  | 
| Açık İlköğretim Okulu Sınav Sonuçları Henüz Açıkla | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| admin   Yönetici   Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 46 |  Alıntı  Cevapla  Konu: Açık İlköğretim Okulu Sınav Sonuçları Henüz Açıkla Gönderim Zamanı: 09.Şubat.2009 Saat 22:29 | 
| 
   24 25 Ocak 2009 tarihilerinde yapılmış olan Açık ilköğretim Okulu sınav sonuçları heniz açıklanmadı.
 Sınav sonuçları açıklandığında Ana sayfamızdan yayınlanacaktır. | |
|  | |
| ay-da   Yeni Üye   Kayıt Tarihi: 13.Şubat.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 17.Şubat.2009 Saat 16:26 | 
| 
   24 25 Ocak 2009  sınav sonuçları ne zamn açıklanır bilgi alabilirmiyim  
    | |
|  | |
| admin   Yönetici   Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 46 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 17.Şubat.2009 Saat 22:19 | 
| 
   şu anda sınavların ne zaman açıklanacağı konusunda bir bilgi yok. Açıklandığı gibi sonuçlara ana sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
    | |
|  | |
| refika   Yeni Üye   Kayıt Tarihi: 09.Mart.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09.Mart.2009 Saat 16:43 | 
| 
   merhaba arkadaşlar sınavlar şükür açıklana bildi. Sınavlarda  başarılı olmuş sunuzdur umarım
    | |
|  | |
| leman   Yeni Üye   Kayıt Tarihi: 09.Mart.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09.Mart.2009 Saat 22:47 | 
| 
   ARKADAŞLAR BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM. BU SINAVLARDA YANLIŞ DOĞRUYU g**ÜRÜYORMU?
    | |
|  | |
| refika   Yeni Üye   Kayıt Tarihi: 09.Mart.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 10.Mart.2009 Saat 18:43 | 
| 
   hayır arkadaşım
 yanlış doğruyu g**ürmüyor bilmediğin soruları atabilirsin | |
|  | |
| yeşilyol   Yeni Üye   Kayıt Tarihi: 22.Eylül.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 22.Eylül.2009 Saat 23:05 | 
| 
   ya arkadaslar   ben daha yenı bakacam  ama sayfa acılmıyor artık sınav sonuç sayfası kapandımı siz şuan bakabılıyormusunuz :(
  2 dönem sınavına saglık sorunları yüzünden gidemedım     kac dersten kaldım ne oldu napacam hiçbır fikrim  yok  lütfen bilgisi olan paylaşşsın artık sıkıldım  kurtulayım şu ilkokuldan yaa:( | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
 Web Stats

Web Stats