2009 ÖSS Konuları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
admin
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 46 |
Alıntı Cevapla
Konu: 2009 ÖSS Konuları Gönderim Zamanı: 20.Şubat.2009 Saat 16:52 |
MATEMATİK 1
Sayı Kümeleri Tek-Çift Ardışık Sayılar Toplama- Çıkarma Çarpma -Bölme Bölünebilme Asal Çarpan, Bölen Sayısı Faktoriyel OBEB-OKEK Basamak Analizi Taban Aritmetiği Rasyonel Sayılar Ondalık Sayılar Özdeşlikler I. Derece Denklemler I. Derece Eşitsizlik Mutlak Değer Üslü Sayılar Köklü Sayılar Oran Orantı Sayı Problemleri Yaş Problemleri Yüzde Problemleri BU SENE OLASILIK KOMBİNASYON PERMÜTASYONDA ÇIKTI.... GEOMETRİ Temel Kavramlar Açılar Üçgende Açılar Açı-kenar Bağıntıları Thales Benzerlik Eşlik Üçgende Açıortay Kenarortay İkizkenar Üçgen Eşkenar Üçgen Koordinat Sistemi Doğru Denklemleri Simetri Geometrikyer Çokgenler Dörtgenler Paralelkenar Yamuk Üçgensel Bölgenin Alanı Dörtgensel Bölgenin Alanı ÖSS BİYOLOJİ KONULARI
BESİNLER ve HÜCRE MADDE GEÇİŞİ BİTKİLERDE ÜREME ve GELİŞME BİTKİLERİN YAPISI BOŞALTIM SİSTEMİ CANLILARIN SINIFLANDIRILMASI CANLILIK ve HÜCRE ÇAPRAZLAMA ve MENDEL KANUNU CİNSİYETE BAĞLI KALITIM DOLAŞIM SİSTEMİ EKOLOJİ ENDOKRİN SİSTEM FOTOSENTEZ ve KEMOSENTEZ HAYVANLARDA ve İNSANLARDA ÜREME HÜCRE BÖLÜNMESİ HÜCRE SOLUNUMU KALITIM KAN GRUPLARI METABOLİZMA ve ENZİMLER POPÜLASYON GENETİĞİ PROTEİN SENTEZİ ÜREME ve ÇEŞİTLERİ ÖSS KİMYA KONULARI ASİT BAZ KAVRAMI ATOM ve PERİYODİK CETVEL BİLEŞİKLER ÇÖZELTİLER ÇÖZÜNÜRLÜK MOL GAZLAR HİDROKARBONLAR KİMASAL BAĞLAR KİMYASAL DENGE KİMYASAL DENKLEMLER KİMASAL HESAPLAMALAR MADDE ve ÖZELLİKLERİ RADYOAKTİFLİK REAKSİYON HIZI ÖSS İÇİN FİZİK KONULARI FEN 1
VEKTÖR ve KUVVET KUVVETİN DÖNDÜRME ETKİSİ (MOMENT) BASİT MAKİNELER AĞIRLIK MERKEZİ KÜTLE, ÖZ KÜTLE, KÜTLE ÖLÇÜMÜ BASINÇ ve KALDIRMA KUVVETİ ISI ve GENLEŞME DOĞRUSAL HAREKET BAĞIL HAREKET ATIŞ HAREKETİ DİNAMİK İŞ, ENERJİ DAİRESEL ve HARMONİK HAREKET EVRENSEL ÇEKİM MOMENTUM DURGUN ELEKTRİK AKAN ELEKTRİK MANYETİZMA alterNATİF AKIM OPTİK |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |